flexile-white-logo

Moje reference

Mnenja

Moje zadovoljne stranke

Paho design nam je ustvaril odzivno spletno trgovino ki že učinkovito deluje po celi evropi. Za določene ključne besede smo že na prvi strani iskalnika. Samo tako naprej.

Janez Govže

gov-wood.com

Naredili so mi preprosto in unikatno spletno stran za moje podjetje. Pohvaliti moram učinkovitost, odnos do stranke in kvaliteto. Že razmišljam o naročilu oglaševanja.

Primož Zver

as-zver.si

Podjetje Paho design nam je naredilo privlačno spletno trgovino. Z izvajalcem smo zelo zadovoljni. Upoštevali so vse naše želje in zahteve. Pohvalil bi tudi hitrost izdelave.

Patrik Gregorčič

gravirko.si

Izredno zadovoljni z izdelavo spletnih strani Paho design. Zelo hitro, profesionalno in vedno na voljo za vprašanja tudi po opravljeni storitvi.

Amadeja Tanko

hudafura.si

Za podjetje Paho design sem slišal od prijatelja. Želel sem spletno trgovino v treh jezikih. Z več možnosti plačil.

Podjetje je izpolnilo vsa moja pričakovanja.

Martin Starc

penzel-shop.com

Z bratom sva se odločila da začnemo prodajati stensko dekoracijo. Lastnika podjetja Paho design poznamo že nekaj časa. Tako da smo imeli ugodno ponudbo in hitro izdelavo. Naročili bomo še SEO optimizacijo in oglaševanje.

Josip Gačič

serval-decor.com

Z spletno stranjo smo zelo zadovoljni.Tako z izgledom kot tudi z funkcionalnostjo. Sama izdelava je potekala profesionalno ter hitro, predvsem pa z dobrimi nasveti in pametnimi rešitvami. Brez zadržkov Paho design priporočamo tudi drugim

David Tanko

kjuthop.si

Podjetju Paho- design sem zaupala izdelavo moje prve spletne strani in kljub temu, da nisem vedela, kako bo potekalo delo, sem se glede izvajalca prav odločila. Sašo me je redno obveščal o poteku dela, poslušal in upošteval moje želje, stran je izdelal v res ugodnem času zelo strokovno.

S tem, da sem imela pripravljen vsebinski material, je spletno stran in spletno trgovino postavil v 10 dneh. Narejena je po mojem okusu, je estetska, pregledna, funkcionalna. Na koncu je sledilo tudi usposabljanje za upravljanje strani in zagotovilo nuditi pomoč pri reševanju morebitnih zagat.
Marija Černivšek

swanmosaix.com